Lépjen kapcsolatba velünk:

 +36 20 213 0018

DemenSzia Program

Alapvető információk, praktikus tanácsok a demenciáról

A DemenSzia alapítványunk, a Modus Alapítvány támogató programja, amelyet demens betegeket gondozó családtagok, „laikus segítők” részére fejlesztettünk ki!  Célunk, hogy rendszeresen megjelenő videók segítségével alapvető információkat, praktikus tanácsokat osszunk meg a gondozást végzőkkel, segítve az otthoni „ápolók” munkáját. A teljesség igénye nélkül a feldolgozásra kerülő témákból:

  • A demencia, mint betegség természete, jellemző tünetek.DemenSzia Program videóblog és Facebook közösség
  • Kommunikáció nehézségei és lehetőségei demens beteggel.
  • Mindennapi kihívások és kezelésük.

Az eddig megjelent részekről a program weboldalán tájékozódhat: www.demenszia.hu

A tartalmakat szociális és egészségügyi szakemberek fejlesztették!

A szakmai és kreatív team együttműködésének eredménye a DemenSzia Program, vagyis a létrehozott videók sorozata, az önálló honlap és Facebook oldal együttese.

DemenSzia videók

A videós tartalmak ingyenesen elérhetők. A videók 2020. március elejétől kétheti rendszerességgel jelennek meg a DemenSzia YouTube csatornáján, (Az eddig megjelent videók képre kattintva is megtekinthetők).

 

A videókhoz kapcsolódó eseményeket a DemenSzia Facebook oldalán követhetik nyomon.

DemenSzia Program támogatása

A DemenSzia Program támogatásokból készül. Minden támogatást köszönettel veszünk, hogy folytathassuk a demenciával élők hozzátartozóinak szóló DemenSzia videósorozatot. A támogatás lehetőségeiről információk a https://demenszia.hu/tamogatas/ webcímen érhetők el. A DemenSzia Program céljairól a DemenSzia weboldalán tudhat meg többet.

+36 20 213 0018 6000, Kecskemét, Margaréta utca 1. 
modus@modus.hu 4244 Újfehértó Eötvös J. út 13.
Fel