Lépjen kapcsolatba velünk:

 +36 20 213 0018

Alapkészégfejlesztés – NYITOK központok létrehozása

Az alapkészégfejlesztés területén elért eredményeinkre alapozva három NYITOK Nyitott Tanulási Központ kialakításában vettünk részt, módszertani háttértámogatást biztosítva (Hatvan, Hodász, Újpest). Valamennyi központ eltérő környezetben, különböző célcsoportok számára nyújtott szolgáltatásokat, azonban minden helyszínen megfelelő eredményességgel működött, bizonyítva a program rugalmasságát és hatékonyságát!

 

HATVAN  Nyitott Tanulási Központ – 2009.

Helyi szervezetekkel együttműködve Hatvanban olyan képzési központot alakított ki, amely a helyi igényekre épülő, testreszabott képzési programokkal a hátrányos helyzetű inaktív emberek esélyegyenlőségét biztosította. Különböző napszakban indítottunk digitális alapkompetenciákat fejlesztő klubokat és angol nyelvi csoportokat. Olyan új kezdeményezéseket indítottunk el, mint a fenntartható fejlődéshez és a környezettudatos életformához kapcsolódó filmklub vagy a helytörténeti klub, ill. pályázatíró workshopot is szerveztünk.

 

HODÁSZ Nyitott Tanulási Központ – 2012.

A Hatvani Nyitott Tanulási Központ létrehozását 2011-től a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Hodászon lévő Viktória Módszertani Ápoló-gondozó Otthonban kialakított Tanulási Központ követette. A sajátos program keretében egy tartós bentlakásos szociális intézmény dolgozói és mentálisan sérült, pszichiátriai kórképekkel küzdő lakói számára biztosítottunk kompetenciafejlesztési lehetőségeket helyi partnerekkel együttműködve. Az intézményben informatikus végzettségű szakember foglalkozott a dolgozókkal és lakókkal, támogatva őket digitális alapkompetenciáik megszerzésében!

 

ÚJPEST Nyitott Tanulási Központ – 2012.

A „NYITOK Nyitott Tanulási Központ” című kiemelt országos projekt keretében országszerte 50-re bővült a tanulási központok száma.  Alapítványunk, a NYITOK hálózat Újpesten, a HILSCHER Házban kialakított Tanulási Központjának gesztori támogatását és szakmai fejlesztését biztosította, ahol kiemelt hangsúlyt helyeztünk a kis- és középvállalkozások alacsonyan képzett munkatársainak alapkészségfejlesztésére, a munkaerő rugalmasságát fejlesztő új megközelítések kidolgozására, valamint a vállalkozói kompetenciák fejlesztésére.

 

+36 20 213 0018 6000, Kecskemét, Margaréta utca 1. 
modus@modus.hu 4244 Újfehértó Eötvös J. út 13.
Fel