Lépjen kapcsolatba velünk:

 +36 20 213 0018

Modus – Település szintű demencia felmérés és elemzés

A demencia felmérés háttere

A Modus Alapítvány a Kecskeméti Önkormányzat megbízásából 2020 őszén felmérést végez a demenciával élő lakosok és családjaik helyzetéről. Adatelemzések, interjúk és kérdőíves módszerek alkalmazásával tárjuk fel a betegek és családjaik, valamint a szociális és egészségügyi ellátórendszer által nyújtott szolgáltatások helyzetét. A felmérés során bevonásra kerülnek maguk a betegek és gondozó családtagjaik, a háziorvosok és szakorvosok, a szociális szolgálatok dolgozói és az önkormányzati intézmények fenntartó szervezetének képviselői.

A demencia felmérés eredménye

A felmérés eredményeként képet kapunk a demenciával élők számáról és összetételéről, a hozzátartozók helyzetéről és a beteg körül szervezhető helyi támogatói hálózatok jellemzőiről. A szociális szakemberek szakmai és digitális kompetenciáinak helyzetéről, valamint a digitális technológiák gondozásban való alkalmazhatóságának kilátásairól.
A jelentés segítséget nyújt az önkormányzat számára abban, hogy célzott helyi programot tudjon megvalósítani a demenciával élők támogatása érdekében!

+36 20 213 0018 6000, Kecskemét, Margaréta utca 1. 
modus@modus.hu 4244 Újfehértó Eötvös J. út 13.
Fel